Casting Investasi OEM 304 316 Casting Baja tahan karat kanggo Katup Kupu-kupu Disc Lost Wax Casting

Katrangan singkat:

30 BagéyanUS $ 1-99 / Potongan
Min Pesenan / Referensi Rega FOB
Pelabuhan: Tianjin, China
Kapasitas Produksi: 1000 Ton / Taun
Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T, Western Union, Paypal
Cara Casting: Casting Gravitasi Termal
Proses: Casting Investasi
Teknik Moulding: Casting Gravitasi
Aplikasi: Hardware
Bahan: Baja tahan karat
Preparation lumahing: Polesan

Detail Produk

Tag Produk

Info Dhasar.

Kekasaran Lumahing
Ra0.8
Toleransi Mesin
+/- 0,01mm
Standar
JIS & Bsw & ANSI & GB & Di
Sertifikasi
CE, ISO 9001: 2008
Kustomisasi
Avalialbe
Format Gambar
Langkah
Kahanan
Anyar
Jinis Pemasaran
Produk Anyar 2020
Kauntungan
Pabrik Langsung lan Kualitas Tinggi
Jinis
Bagean Vall Ball
Merek
OEM
Lumahing
Basa Polandia
Teknologi
Casting Investasi
Merek dagang
Junya
Paket Transportasi
Kantong Plastik + Karton + Pallet
Spesifikasi
Customizalbe
Asal Usul
Cina
Investment Casting OEM 304 316 Stainless Steel Casting for Butterfly Valve Disc Lost Wax CastingInvestment Casting OEM 304 316 Stainless Steel Casting for Butterfly Valve Disc Lost Wax CastingInvestment Casting OEM 304 316 Stainless Steel Casting for Butterfly Valve Disc Lost Wax CastingInvestment Casting OEM 304 316 Stainless Steel Casting for Butterfly Valve Disc Lost Wax CastingInvestment Casting OEM 304 316 Stainless Steel Casting for Butterfly Valve Disc Lost Wax CastingPengecoran lilin sing ilang (uga diarani "casting investasi", "casting presisi", orcire perduewhich sing wis diadopsi menyang basa Inggris saka theFrench) minangka proses sing nggawe duplicatemetalsculpture (oftensilver, emas, kuninganbronze) minangka patung asli. Karya rumit bisa dipikolehi kanthi metode iki. Tuladha teknik sing paling lawas sing ditepungi yaiku jimat umur 6.000 taun saka Peradaban LembahIndus. Tuladha liyane saka wektu sing mengko yaiku saka Mesopotamia ing milenium kaping telu BC lan obyek sing ditemokake ing Gua Harta (Nahal Mishmar) ing sisih kidul Palestine (wilayah), lan kalebuChalcolithicperiod (4500-3500 SM). Prakiraan konservatif umur saka karbon-14 tanggal kencan kanggo barang c. 3700 SM, umure luwih saka 5.700 taun. Casting wax-wax nyebar ing Eropa nganti abad kaping 18, nalika proses moulding-moulding dadi luwih utama.Investment Casting OEM 304 316 Stainless Steel Casting for Butterfly Valve Disc Lost Wax CastingLangkah-langkah sing digunakake kanggo ngeculake patung prunggu cilik wis standarisasi, sanajan prosese saiki beda-beda gumantung saka pengecoran dhasar. (Ing modernindustrialuse, proses kasebut diarani casting investasi.) Variasi proses kalebu: "lostmould", sing ngakoni yen bahan liyane saka bahan baku bisa digunakake (kayata: dhuwur, resin, tar, lan tekstil); lan "limbah proses lilin" ( utawa "casting casting cetakan"), amarga cetakan rusak kanggo mbusak item pemeran. * Produk casting lilin kita diproses kanthi 79 langkah kanthi standar standar lan 100% inspeksi. Bebarengan karo kekuwatan mesin canggih, kualitas minangka prekara sing ora perlu kuatirake.Investment Casting OEM 304 316 Stainless Steel Casting for Butterfly Valve Disc Lost Wax CastingInvestment Casting OEM 304 316 Stainless Steel Casting for Butterfly Valve Disc Lost Wax CastingHebei JY Precision Machinery Co. Ltd minangka perusahaan teknologi tinggi sing nggabungake ngrancang, ngrancang perkakas, casting, mesin, perawatan permukaan, inspeksi, penjualan lan layanan kanthi bebarengan. Didhisiki ing 2017, dununge ingHuanghua, Hebei, JY saiki jembaré luwih saka 5000 meter persegi. Kanthi lingkungan riset & pangembangan sing akeh, JY nggunakake teknologi sing misuwur ing pasar lan ngenalake macem-macem peralatan canggih kanggo njamin kualitas produksi sing ketat.Investment Casting OEM 304 316 Stainless Steel Casting for Butterfly Valve Disc Lost Wax CastingIng tim manajemen sing kuat, perusahaan wis dadi klompok kanthi luwih saka 100 karyawan. Penawaran produk kalebu saka Pipa Baja tahan karat, Gabungan Cepet, Valve Ball, Valve Check, nganti Hardware Laut lan Suku Otomatis. Materi kasebut yaiku 304, 304L, 316, 316L, SF8M, WCB, 1.4408, lsp. -Kualitas- -Kreativitas- -Konsistensi-Tembung-tembung kasebut minangka slogan JY, lan uga filsafat sing ndadekake perusahaan nawakake layanan unggul sing sampeyan goleki …Investment Casting OEM 304 316 Stainless Steel Casting for Butterfly Valve Disc Lost Wax Casting

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita