Tenaga mekanik sing terus-terusan: Junya tampil apik banget ing Pameran Pengecoran Internasional China (Shanghai) 2017

Wiwit tanggal 30 November nganti 2 Desember 2017, Pameran Pengecoran Internasional China (Shanghai) 2017 dibukak kanthi apik ing Pusat Ekspo Internasional Internasional Shanghai! Ngerti manawa luwih saka 20 forum internasional, konferensi industri, lan akeh kegiatan pendukung liyane sing bakal dianakake kanthi tema casting pameran iki, lan luwih saka 260 pamicara bakal diajak melu. Kaajab bisa narik luwih saka 500 partisipasi Merek domestik lan manca online lan offline, sing merek internasional ana 50%, para pengunjung offline diarepake bisa mencapai 200.000.

Tianjin Junya Precision Machinery Co., Ltd. lan akeh merek casting mesin kondhang saka pirang-pirang negara ing saindenging jagad, uga para ahli industri casting internasional sing misuwur, gabung karo acara gedhe kasebut kanggo mbantu industri mesin casting China berkembang maju.

Ing pameran iki, Junya nampilake katup baja tahan karat lan pipa baja tahan karat sing disenengi para pelanggan. Staf penjualan profesional menehi panjelasan rinci kanggo para pengunjung supaya para pamirsa ngerti konsep layanan mandhiri Junya lan supaya luwih akeh wong Ngerti produk lan layanan berkualitas Junya sing berkualitas.

Wiwit didegake, Tianjin Junya wis setya nyampurnakake teknologi produksi, ningkatake kualitas produk, lan nyedhiyakake pelanggan lan omah ing luar negeri kanthi produk lan layanan sing luwih apik. Ing sawetara dina kepungkur, media domestik lan manca negara kayata CCTV, BTV, lan CNN menehi upaya tenanan marang Tianjin Junya. Dilaporake lan negesake kanthi lengkap kualitas lan layanan Junya.

Ing acara kasebut, Tianjin Junya uga bakal terus njelajah, nerusake kekuwatan mekanik, ora lali maksud asli, maju, lan kerja sama karo kolega ing industri iki kanggo mbantu industri mesin mesin China maju!
news (2)


Wektu kiriman: Jan-21-2021