Tianjin Junya teka ing kutha ajaib lan debut ing Pameran Casting Die Foundry Die China

Ing tanggal 26 Mei 2018, sing dianakake Asosiasi Mesin Pengecoran Mesin China, Pameran Casting Die Foundry Die China telung dina 2018 dibukak kanthi apik ing Pusat Pameran Internasional lan Pameran Internasional Shanghai.

Ing pameran iki, luwih saka 400 peserta pameran saka China, Amerika Serikat, Kanada, Prancis, Inggris, Jerman, Swiss, Belgia lan wilayah liyane ing jagad iki, sing ngliputi luwih saka 30 negara lan wilayah ing saindenging jagad. Wilayah pameran net ngluwihi 13.000 meter persegi, sing paling dhuwur. Luwih saka 60 pameran melu pameran kasebut kaping pisanan.

Ing dina upacara pembukaan, Han Zheng, anggota Komite Tetep saka Biro Politik Komite Pusat CPC, Wakil Perdana Menteri Dewan Negara, lan Cai Qi saka Asosiasi Pengecoran Mesin China ngunjungi stan Tianjin Junya kanggo inspeksi lan pandhuan , Wang Jianchao, manajer umum Tianjin Junya Precision Machinary Co., Ltd., lan Liu Dayong, wakil manajer umum Pimpinan sing ngunjungi ngenalake kahanan Junya lan kemajuan proyek.

Wakil Perdana Menteri Han Zheng negesake produk lan layanan Junya dadi semangat kanggo tim Yu Junya. Ing dina mbesuk, Junya bakal terus ngupayakake keunggulan, nambah teknologi casting kanthi aktif, lan menehi kontribusi kanggo pangembangan industri casting mekanis China kanthi kuat!

Ing pameran iki, produk-produk Junya kayata bagean stainless steel lan bahan baku casting investasi, sing populer ing pasar, menang "Award Produk Inovatif" kanggo kaping pisanan. Matur suwun sanget marang industri amarga negesake lan muji produk, lan pelanggan kanggo dhukungan lan kepercayaan marang kita! Lan gunakake iki minangka semangat kanggo terus ngupayakake industri casting mesin, luwih maju promosi casting kompak, lan nyedhiyakake pelanggan lan produk ing njaban rangkah produk lan layanan sing luwih apik!
news (1)


Wektu kiriman: Jan-21-2021