11/2 * 1/2 Fitting Baja tahan Panas Stainless Ngurangi Socket NPT Sambungan Benang Plubming Hardware Fittings Dekorasi

Katrangan singkat:

100 PotonganUS $ 1-99 / Potongan
Min Pesenan / Referensi Rega FOB
Pelabuhan: Tianjin, China
Kapasitas Produksi: 1000 Ton / Taun
Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T, Western Union, Paypal
Bahan: Baja tahan karat
Paket Transportasi: Kantong Plastik + Karton + Pallet
Spesifikasi: 1/4 * 1/8 ~ 3 * 2
Merek dagang: Junya
Asal: Cina

Detail Produk

Tag Produk

Info Dhasar.

Model NO.
RSB
11/2*1/2 Stainless Steell Malleable Fittings Reducing Socket NPT Threaded Connection Plubming Hardware Decorative Fittings11/2*1/2 Stainless Steell Malleable Fittings Reducing Socket NPT Threaded Connection Plubming Hardware Decorative Fittings

Fungsi Keterangan:

Disambung menyang pipa nganggo banyu, minyak, udara, gas batubara, lsp. Produk Casting Investasi. Yen perluKustomisasi. Mangga Wenehi Gambar.Aplikasi: Suhu sing ditrapake:≤425ºC

Bahan utama:WCB / CF8 / CF8M / CF3 / CF3M

Ukuran Ukuran: Kustomisasi

Jeneng Suku Cadang Stainless Steel
Materi SS304, SS306, CF8, CF8M Stainless Steeletc,
Desain 1.ArtikelArtikel
2. Tuladha Pakaryan
Perawatan Surfacet 1. Polandia
2.Pickling
Layanan OEMservice kasedhiya
Produk Allkindsofst stainlesssteelcasting: kalebu pipa, katup bola, pipa otomotif, alat sepur, petugas medis, marinepart, lampu-lampu, pompa, katup, arsitek
Kauntungan
1. Kanthi 5 taun kepungkur;
2.NearTianjin PortandAirPort; (Transportasi Trep)
3. Nyedhiyakake: OEMst stainlesssteellostwaxcastingsandOEM machiningservicesforst stainlesssteellostwaxcastings. Ing endi: CNCMachining, CNCturning, CNCMilling, 3DCMMInspectionandCNCOpticalInspection. Waca ing ngisor iki: ontime, stabilitas, justprice, clientconidentiality.
4.Withsamplesandorder: Wecanofferdimensionreport, materialcertification.
Pengawasan: 1.Laporan Dimensi
2. Sertifikasi Bahan
Packing: Eksporcartonandfumigationwoodenpall
PipeFittings ReducingSocket
UKURAN 1 Ф2 L
1/4*1/8 12 15 24.5
3/8*1/4 15.5 19 25
1/2*1/4 15.5 23.5 26
1/2*3/8 19 23.5 28
3/4*3/8 19 29.5 28
3/4*1/2 24 29.5 34
1*1/2 25 36.5 28
1*3/4 29 36.5 38
11/4*3/4 29 45 39
11*4/1 36.5 45 40
11/2*1/2 25 51 38
11/2*3/4 29 51 40
11*2/1 36.5 51 34
11/2*11/4 45 51 40
2*1 36.5 64 42
2*11/4 45 64 43
2*11/2 51 64 64
21/2*11/2 51 80 57
21*2/2 64 80 53
3*2 64 93 52

Kontrol Kualitas

1) Priksa bahan baku sawise tekan pabrik --—- Kontrol kualitas mlebu (IQC) 2) Priksa rincian sadurunge lini produksi dioperasikake3) Duwe inspeksi lengkap lan inspeksi rute sajrone produksi massal — Ing kontrol kualitas proses (IPQC) 4) Priksa barang sawise rampung—- Kontrol kualitas pungkasan (FQC) 5) Priksa barang sawise rampung —– Kontrol kualitas metu (OQC)

Produk casting lilin kita diproses kanthi 79 langkah kanthi inspeksi standar standar lan 100%. Bebarengan karo kekuwatan mesin canggih, kualitas minangka prekara sing ora perlu kuatirake.

11/2*1/2 Stainless Steell Malleable Fittings Reducing Socket NPT Threaded Connection Plubming Hardware Decorative Fittings

11/2*1/2 Stainless Steell Malleable Fittings Reducing Socket NPT Threaded Connection Plubming Hardware Decorative FittingsHebei JunyaPrecision Machinery Co. Ltd minangka perusahaan teknologi tinggi sing nggabungake ngrancang, ngrancang perkakas, casting, mesin, perawatan permukaan, inspeksi, penjualan lan layanan kanthi bebarengan. Diadegake ing 2017, dununge ingHuanghua, Hebei, Junyanow jembaré luwih saka 5000 meter persegi. Kanthi lingkungan riset & pangembangan sing akeh, teknologi terkemuka pasar Junyautilisasi lan ngenalake macem-macem peralatan canggih kanggo njamin kualitas produksi sing ketat.11/2*1/2 Stainless Steell Malleable Fittings Reducing Socket NPT Threaded Connection Plubming Hardware Decorative FittingsIng tim manajemen sing kuat, perusahaan wis dadi klompok kanthi luwih saka 100 karyawan. Penawaran produk kalebuPipa Baja tahan karat, Gabungan Cepet, Valve Ball, Valve Check, menyang Hardware Laut lan Suku Otomatis. Materi kasebut yaiku 304, 304L, 316, 316L, SF8M, WCB, 1.4408, lsp. Kualitas- -Kreativitas- -Konsistensi-Tembung-tembung kasebut kalebu JYslogan, lan uga filsafat sing ndadekake perusahaan nawakake layanan unggul sing sampeyan goleki…11/2*1/2 Stainless Steell Malleable Fittings Reducing Socket NPT Threaded Connection Plubming Hardware Decorative Fittings11/2*1/2 Stainless Steell Malleable Fittings Reducing Socket NPT Threaded Connection Plubming Hardware Decorative Fittings11/2*1/2 Stainless Steell Malleable Fittings Reducing Socket NPT Threaded Connection Plubming Hardware Decorative Fittings11/2*1/2 Stainless Steell Malleable Fittings Reducing Socket NPT Threaded Connection Plubming Hardware Decorative Fittings11/2*1/2 Stainless Steell Malleable Fittings Reducing Socket NPT Threaded Connection Plubming Hardware Decorative Fittings11/2*1/2 Stainless Steell Malleable Fittings Reducing Socket NPT Threaded Connection Plubming Hardware Decorative Fittings

FAQ:P1: Suwene wektu pangiriman sampeyan? A: Wektu pangiriman gumantung saka jumlah pesanan. Biasane, sampel bisa dikirim sajrone 15 dina. Q2: Apa sampeyan nyedhiyakake conto? Apa gratis utawa ekstra? A: Ya, kita bisa menehi conto kanthi gratis, lan kita uga bisa mbayar modhele, nanging klien kudu mbayar biaya pengiriman. Q3: Apa MOQ produk sampeyan? A: Gumantung saka kategori utawa urutane. Q4: Ana pabrik sampeyan? A: Pabrik kita sing ana ing provinsi Hebei, cedhak pelabuhan Tianjin. P5: Apa sing kudu dikirim perusahaan sampeyan? A: Gambar utawa Sampel, bebarengan karo sing gegandhengan informasi, kayata Quantity, Bobot, Material.Q6: Apa sing ora duwe gambar? A: Kita bisa duplikat conto lan nggawe gambar kanggo konfirmasi sampeyan.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita