Babagan Kita

Kualitas-Pisanan, Kreativitas-Prioritas, Layanan-Konsistensi

Kita duwe pabrik dhewe, sing dununge ing Provinsi Hebei Kutha Huanghua, sing jembaré 5.000 meter persegi.

about (4)

Tianjin Junya Precision Machinery Co. Ltd minangka perusahaan sing berorientasi Kualitas, khusus kanggo manufaktur macem-macem produk casting stainless steel. 

about (1)

Kita duwe pabrik dhewe, sing dununge ing Provinsi Hebei Kutha Huanghua, sing jembaré 5.000 meter persegi. Mung butuh 2 jam saka gudang menyang pelabuhan samodra.

about (3)

Kanthi lini produksi canggih lan komprehensif, produk kita bisa ditrapake kanggo macem-macem, kayata peralatan mesin, suku cadang mobil, hardware konstruksi, piranti medis lan panganan, mesin pertambangan lan liya-liyane.  

Eksplorasi Lembah Ula Putih

Ing akhir minggu ing pertengahan September, Perusahaan Mesin Precision Junya kabeh karyawan tindak menyang White Snake Valley kanggo nggawe tim. Kanggo ningkatake komunikasi ing antarane karyawan perusahaan lan ngasilake karyawan kanthi santai, sawise kerja kanthi stres, karyawan bisa santai lan olahraga. Tim sing enom lan energik luwih saka 20 wong dikelola bareng karo Departemen Administrasi Personalia, Departemen Penjualan lan Departemen Media Anyar kanggo pindhah menyang Panshan "Lembah Ula Putih" kanggo miwiti gedung tim kasebut.

Kanggo bangunan tim iki, kita ngatur kegiatan pendakian ing Lembah Snake Putih, ing endi swasana adhem lan pemandangane apik banget. Menek gunung kanggo nantang awak dhewe, nikmati pemandangan sing apik, lan rasakake oksigen alami. Sajrone proses pendakian, para karyawan nulungi lan menehi semangat, lan kanthi gaweyan kabeh, kabeh karyawan ngrampungake kegiatan pendakian kasebut.

Karyawan kasebut ora mung seneng kanthi fisik lan mental, nanging uga bisa nambah emosi. Ing acara kasebut, kabeh wong ngomong kanthi bebas lan nggawe swasana kolektif sing harmoni.

Kerja keras kanggo golek dhiri sing luwih apik. Dheweke kudu maju ing impen kanthi mandhiri. Wektu bakal menehi sampeyan kabeh sing dipengini, Kita kudu ati-ati lan mikir supaya bisa ngatasi masalah kanggo para pelanggan.

white snake valley (1)

Akeh kanthi kebeneran

white snake valley (1)

Liwati alas

white snake valley (1)

Menek ing reruntuhan

Sertifikat Kehormatan

Bahan kasebut yaiku 304, 304L, 316,316L, SF8M, WCB, 14408, lsp.

Honorary certificate (1)

Honorary certificate (1)

Honorary certificate (1)

Pemandangan Produksi