Hubungi Kita

MENANG KOPERASI MENANG

Tianjin Junya Precision Machinery Co., Ltd.

Alamat

No.1004, Pusat Rongqiao, Distrik Nankai, Kota Tianjin, China

Telpon

Telp: +86 022-8912 9739
Telp: +86 15822771022

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00
Setu, Minggu: Ditutup

NINGGALKE KEBUTUHAN ING ING KENE KANGGO NIKIS PRODUK

(Yen ana gambar utawa gambar, produk sampeyan bakal dikonfirmasi luwih apik)
Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita