FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Regane opo

- Minangka pabrikan produk stainless steel, regane bakal adhedhasar jumlahe. Yen sampeyan luwih pesen, luwih akeh diskon sampeyan.

Apa sampeyan duwe jumlah pesanan minimum?

- Ya, bakal miturut produk target.

Apa sampeyan bisa menehi conto?

- Ya. Yen produk standar, kita bisa nyuplai. Yen ora standar, kita butuh klien kanggo menehi gambar.

Apa sampeyan nampa pesanan khusus utawa ngasilake miturut desainku?

- Ya, kita bisa ngasilake miturut gambar rinci lan syarat tartamtu.

Kepiye wektu rata-rata timbal?

- Umume, 15 ~ 25 Dina.

Apa jinis cara pembayaran sing sampeyan tampa?

- TT lan L / C

Apa sampeyan njamin pangiriman produk sing aman lan aman?

- Ya, saben kargo nganggo asuransi segara / asuransi udara.

Kepiye babagan ongkos kirim?

- Bakal ngetutake biaya pengiriman paling anyar ing internasional.

Pabrik sampeyan ing endi? Apa aku bisa ngunjungi sampeyan?

- Pabrik kita dununge ing kutha Huanghua, Provinsi Hebei. We welcome kabeh kanca lan klien saka jaban rangkah kanggo ngunjungi kita. Kita pengin nggawe hubungan bisnis jangka panjang lan ramah karo sampeyan.