Warta

  • Tianjin Junya came to the magic city and made its debut at China Foundry Die Casting Exhibition

    Tianjin Junya teka ing kutha sihir lan debut ing Pameran Casting Die Foundry Die China

    Tanggal 26 Mei 2018, sing dianakake dening Asosiasi Pengecoran Mesin China, Pameran Casting Die Foundry China telung dina 2018 dibukak kanthi apik ing Pusat Pameran Internasional lan Pameran Internasional Shanghai. Ing pameran iki, luwih saka 400 peserta pameran saka China, Amerika Serikat, Kanada, Prancis, Un ...
    Waca liyane
  • Continuing mechanical power: Junya made a stunning appearance at the 2017 China (Shanghai) International Foundry Exhibition

    Tenaga mekanik sing terus-terusan: Junya tampil apik banget ing Pameran Pengecoran Internasional China (Shanghai) 2017

    Wiwit tanggal 30 November nganti 2 Desember 2017, Pameran Pengecoran Internasional China (Shanghai) 2017 dibukak kanthi apik ing Pusat Ekspo Internasional Internasional Shanghai! Ngerti manawa luwih saka 20 forum internasional, konferensi industri, lan akeh kegiatan pendukung liyane sing bakal dianakake ...
    Waca liyane
  • What Is Investment Casting And How Does It Work

    Apa Casting Investasi lan Cara Kerja

    Casting Investasi (Casting Wax Lost) Faktor kayata syarat desain, biaya, lan kelayakan kanggo ngasilake ndhikte proses casting sing paling cocog kanggo ngasilake produk. Artikel sing nggambarake casting investasi iki kanggo mbantu sampeyan njupuk keputusan casting. Investasi ...
    Waca liyane
  • What are the differences between stainless steel 304 and 202?

    Apa bedane antara stainless steel 304 lan 202?

    1. Apa jinis baja stainless steel? Baja tahan karat minangka jinis baja. Baja nuduhake baja sing ngemot kurang saka 2% karbon (C), lan zat besi luwih saka 2%. Kajaba kromium (Cr), nikel (Ni), mangan (Mn), silikon (Si), titanium (Ti), molibdenum (Mo) lan unsur paduan liyane ...
    Waca liyane
  • Three common stainless steel smelting process introduction

    Telung perkenalan proses peleburan stainless steel umum

    Saiki, ana telung metode peleburan baja tahan karat ing jagad iki, yaiku, metode siji langkah, metode rong langkah, metode telung langkah. Cara siji-langkah: tungku listrik smelting stainless steel kanthi langkah siji. Amarga cara siji-langkah kanggo bahan baku sing nuntut (k ...
    Waca liyane
  • Stainless Steel – Grade 304 (UNS S30400)

    Baja tahan karat - Kelas 304 (UNS S30400)

    Kelas 304 minangka standar “18/8 ″ stainless. Iki minangka stainless steel sing paling fleksibel lan paling akeh digunakake, sanajan ana macem-macem alternatif sing kasedhiya; lan nduweni ciri pembentukan lan las sing apik banget. Struktur austenitik imbang Kelas 304 ndadekake ...
    Waca liyane
  • Pickling and Passivation

    Pickling lan Passivation

    Baja tahan karat bisa ngrusak ing layanan yen ana kontaminasi permukaan. Pickling lan passivation minangka perawatan kimia sing ditrapake ing permukaan stainless steel kanggo mbusak kontaminan lan mbantu pembentukan kromium-oksida terus-terusan, film pasif. Pickling lan passivation a ...
    Waca liyane
  • Aplikasi Kesehatan Stainless Steel 304 (UNS S30400)

    Lumrahe, piranti sing dirancang kanggo panggunaan medis kudu memenuhi kriteria desain lan pabrikan sing ketat. Ing jagad sing saya fokus ing tuntutan ukum lan tuntutan retribusi amarga ciloko utawa karusakan sing disebabake dening malpraktik medis apa wae sing ana hubungane karo utawa implan operasi ...
    Waca liyane
  • Kepiye Perjanjian Investasi China-EU mengaruhi industri baja tahan karat?

    Tanggal 30 Desember 2020, pimpinan China lan UE bebarengan ngumumake rampung Perjanjian Komprehensif UE-China babagan Investasi, yaiku perjanjian kerangka kerja sing dirancang kanggo ngganti perjanjian investasi bilateral sing ana ing antarane negara-negara anggota China lan Uni Eropa lan mbangun kesatuan China. -EU b ...
    Waca liyane